Studená broskvová polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 160 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g broskve
    • 0,8
      l voda
    • 30
      g máslo
    • 30
      g hladká mouka
    • 0,3
      l sladká smetana
    • 1
      dl červené víno
    • 50
      g cukr krupice
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté broskve krátce povaříme v oslazené vodě doměkka.
2
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z broskví, smetanou a 5 minut povaříme.
3
Pak přidáme oloupané a na kostky nakrájené broskve, víno a podle chuti citronovou šťávu.
4
Dáme vychladit na 2 hodiny do chladničky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.