Vynikající koláč pro všední chvíle i slavnostnější příležitosti. Kakaový korpus a tvarohová náplň zdobená nastrouhaným kakaovým těstem tvoří dohromady báječný lehký dezert, na kterém si pochutnají všichni milovníci sladkého.
Změklé máslo smíchejte v robotu s hnětacím hákem s moukou, kakaem, práškem do pečiva a žloutkem. Podle potřeby přidejte mléko a rychle vypracujte hladké, nelepivé těsto. Rozdělte ho na poloviny a každou zabalte do fólie. Polovinu těsta uložte do ledničky, druhou na 30 minut do mrazáku.
Těsto z ledničky rozválejte mezi dvěma archy pečicího papíru na tenkou obdélníkovou placku, rozložte ji na plech vyložený pečicím papírem. Na těsto rozetřete tvarohovou náplň. Těsto uložené v mrazáku nastrouhejte nahrubo na tvarohovou náplň, rovnoměrně po celé ploše. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C asi 40 minut. Po vychladnutí krájejte na porce.