Strammer Max - snídaně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pastis

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Vše dle počtu strávníků
    • chleba
    • šunka
    • vejce
    • máslo
    • okurka sladkokyselá
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krajíce chleba (nejlépe z veky) pomažeme máslem a na každý položíme plátek (plátky) šunky, tak, aby krajíc byl pokrytý. Šunku polijeme jemnou vrstvičkou kečupu a na něj položíme volské oko (smažené vejce), které na pánvi upravíme do elipsovitého tvaru krajíce. Nahoru umístíme okurku na jedné straně nakrájené do vějířku.
2
Rychlé a trochu jiné - oblíbená snídaně v Bavorsku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    2. 12. 2006 20:15

    Aby byl žloutek dobře upečený a netekl(já ho mám ale nejraději když teče),stačí pánev přikrýt poklicí-upeče se volské oko "zavřené".Nejlepší je poklice skleněná.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    1. 12. 2006 10:51

    Podobné toasty dělám, akorát že veku nebo chleba opeču jako topinku, otřu o ni stroužek česneku a navrch tak jako vy, šunku a smažené vejce(u nás říkáme buličí oko) a to dělám tak, že o usmažím z obou stran,žloutek se tak zatáhne a když se do něj kousne, tak všude neteče.