Srdíčková polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drůbeží srdíčka rozpůlíme a promyjeme studenou vodou. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na lžíci oleje nebo sádla, přidáme srdíčka, trochu orestuje, zalijeme trochu vodou a dusíme asi 15 minut. Očistíme si kořenovou zeleninu a všechnu nahrubo nastrouháme. Když jsou srdíčka skoro měkká, přidáme nastrouhanou zeleninu, dolijeme vodou, osolíme a vaříme. Až je vše měkké, zahustíme polévku trochou jíšky a dochutíme pepřem.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Jíška Kuře Mrkev Pepř mletý Petržel Sůl

Komentáře k receptu

  • Marsí ***
    Marsí *** |

    2. 12. 2008 22:58

    No musím říct...tedy napsat, že jsem "poblívková" a tahle polévka mně zaujala. Jen bych možná v závěru přidala trochu smetany a možná i kysané...:-) a zkusila bych srdéčka krůtí....

Další doporučené recepty: