Srdíčka s pařížskou náplní

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Heru utřeme s cukrem, pak přidáme vejce, mouku a kakao. Necháme asi na dvě hodiny v chladu.
2
Těsto vyválíme a vykrajujeme srdíčka. Upečené plníme krémem.
3
Smetanu přivedeme k varu s cukrem, Herou a postupně rozpustíme čokoládu.
4
Zchladlé do přiměřené teploty mažeme na srdíčka a slepujeme. Povrch polijeme čokoládou.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Cukr Hera Hladká mouka Kakao Smetana Vejce

Komentáře k receptu

  • petra matejkova
    petra matejkova |

    2. 1. 2010 10:10

    je to moc dobre cukrovi jen krem me nechtel ztuhnout tak jsem musela pridat trochu masla a byl skvely.Zkusim ho pouzit i na dorty :-)

  • Martina S.
    Martina S. |

    17. 12. 2006 18:29

    Já je zkoušela a dělám už druhým rokem, moc dobré, akorát do těsta dávám 350 g hladké mouky a 100 g kakaa - jsou moc dobrá a krásně vypadají.

  • Andra
    Andra |

    17. 12. 2006 12:36

    Tento recept som skúšala, ale neosvedčil sa mi...

Abecední seznam: