Špenátový nákyp

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bageta
    • 100
      ml mléko
    • 100
      ml smetana
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka muškátový květ
    • 3
      ks vejce
    • 120
      g uzené maso
    • 200
      g listový špenát mražený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bagetu nakrájíme na malé kostky a nasucho opečeme v troubě. Žloutky rozšleháme v mléce, přilejeme smetanu, osolíme, ochutíme muškátem a dobře promícháme. Touto směsí zalejeme kostky bagety. Maso nakrájíme na kostičky. Listový špenát necháme rozmrazit, zlehka ho vymačkáme a nahrubo nasekáme. Maso i špenát přidáme k sendviči, promícháme a lehce vmícháme sníh z bílků. Vlejeme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče a pečeme při mírné teplotě asi 30 minut. Podáváme teplý, ale i studený se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.