Špenátové lívance

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: K.ecitka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 450
      g špenátový protlak mražený
    • 50
      g máslo
    • 1
      špetka prášek do pečiva
    • 2
      ks vejce
    • 30
      g mouka
    • 2
      ks špekáček
    • sůl
    • chilli
    • kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špenát necháme rozmrazit v hrnci. Změklé máslo rozšleháme se žloutky, přidáme sůl, kari a špetku chilli. Přidáme vychladlý špenát, mouku, prášek do pečiva a na kostičky nakrájené špekáčky. Dobře promícháme.
2
Z bílků ušleháme tuhý sníh a pomalu jej vmícháme do směsi.
3
Rozpálíme si lívanečkovou pánev a dávkujeme směs tak, abychom měli cca 0,5 cm vysoké lívanečky. Smažíme z obou stran dozlatova.
4
Podáváme s bramborovou kaší.
Kategorie: Zelenina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: