Špagety s tuňákem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jitka 37

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček špagety
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě velká
    • 2
      plechovka rajský protlak nebo konzerva loupaných rajčat
    • 5
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 0,5
      ks hovězí vývar
    • bazalka
    • olivy
    • sýr
    • vegeta nebo česnek podle chuti
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou a pokrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme protlaky, spařená, oloupaná, pokrájená rajčata, 1/2 kostky bujonu, bazalku, trochu podlijeme vodou a zvolna dusíme.
2
Asi po 30 minutách přidáme konzervu tuňáka, osolíme, můžeme dochutit vegetou, nebo česnekem, přidáme pokrájené olivy a prohřejeme
3
Rozdělíme na uvařené špagety a povrch posypeme sýrem.

Komentáře k receptu

  • Marcela
    Marcela |

    21. 12. 2015 12:40

    Tuňák a protlak nene,ten vynechte a přidejte strouhaný zázvor,zdravé a chutné :-))

  • Eva J.
    Eva J. |

    3. 6. 2009 20:29

    Vynechala jsem ten bujón a protlaky, osobně mi bujón přijde zbytečný, když dáte dobré bylinky. Z konzervy loupaných rajčat je omáčka výborná, olivy (dala jsem černé) to pěkně chuťově i vizuálně dotáhnou... No mňamka :)

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    3. 8. 2008 15:31

    Bujón tiež veľmi nepoužívam, a keď už, tak bio, ale nerozumiem, čo je zlé na pretlaku.

  • Marcela Fraňková
    Marcela Fraňková |

    24. 7. 2008 18:00

    Jsem sice nepřítel protlaků a bujónů (když se budu chtít zabít, sáhnu po něčem rychlejším), ale když se to vynechá, je to supr recept.

  • Martina
    Martina |

    7. 6. 2007 14:20

    Sice jsem neměla olivy,ale i bez nich to bylo moc dobré ;-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: