Špagetové chobotnice

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Adina V.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Párky nakrájíme na špalíčky které "propícháme" špagetami. Takto poupravené špagety vaříme dle návodu.
2
Narazila jsem na tento způsob přípravy na internetu a když jsem tu nic podobného nenašla nedalo mi se o to nepodělit. Myslím, že tato varianta bude mít zaručený úspěch u dětí :)
Použité ingredience v tomto receptu: Párky Špagety
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    9. 10. 2011 09:27

    on je párek a párek, včetně debrecínského, taky jaké je použité střívko, zaleží kdo párek vyrobil a né dodal!

  • J.Tereza
    J.Tereza |

    9. 10. 2011 08:36

    Na fotky platí autorský zákon. Máte súhlas autora fotky ? Ak nie, tak ju zmažte.

  • nnln
    nnln |

    8. 10. 2011 23:35

    Až na to, že to není její nápad :-D Ale Adélo, to nic proti vám, sama říkáte, že je to nápad z netu, jen u té fotky by to vážně chtělo aspoň odkaz odkud je stažená. A nápad je vážně fajn, ale chce to asi opravdu vyzkoušet, který párek to vaření zvládne. A pane chytrý, debrecinský párek proč ne, ale zrovna dětem bych ho teda nedávala. A předpokládám, že když tady někdo dává recepty, podle kterých se jídlo vždy povede a chutná, tak nejspíš vařit umí. A ta vulgární slova byste si pro příště taky mohl odpustit.

  • Ladia
    Ladia |

    8. 10. 2011 19:11

    Pane chytrý, pokud vím, tak se neznáme, tudíž nemůžete vědět, jaké suroviny nakupuji a kde. Ujišťuji vás, že vím, co jsou těstoviny i párek, ale zcela logicky tyto dvě suroviny potřebují rozdílnou dobu přípravy na to, aby byly připravené a chutné. A to kvokání si příště prosím odpusťte, děkuji :-X

  • doktor88
    doktor88 |

    8. 10. 2011 18:40

    použijte např. Debrecínský párek, prostě takový kde je i maso. Sojové sračky z penáče nepoužívat. A použijte i kvalitní špagety. Je to bezva recept a v pohodě zvládnutelný za pár minut se 100% výsledkem.

  • doktor88
    doktor88 |

    8. 10. 2011 18:38

    Adélo, nedejte se, recept je v poho a lze jej naprosto bez problémů uvařit. Dámy mají problém s tím, že neví, co je to párek a co jsou to špagety. Zřejmě ani vařit neumí. Základem jsou vždy kvalitní suroviny, jak jsem napsal již níže. Nenechte se otrávit těmahle jedovatejma bábama a těším se na další vaše nápady!

  • doktor88
    doktor88 |

    8. 10. 2011 18:36

    Pani Chytrá, než začnete hloupě kvokat, tak vám zdarma dám dvě rady: nepoužívejte ty sojové sračky z Lídlu, ale kupte párky, který obsahujou nějaký maso, např. Debrecínský párek. ZARUČENĚ nepopraská a i když ho budete vařit hodinu. A za druhé: používejte vždy KVALITNÍ špagety, a to nejsou Zátkovy "špagety" za 9.60! Doporučuji značky Barilla i to blbý Panzani nebo třeba Maggi. Nerozvaří se a vypadají krásně. Recept je srandovní a dětem to chutná. Základem jsou vždy kvalitní suroviny.

  • Adina V.
    Adina V. |

    8. 10. 2011 17:29

    Nevím proč, uvedla jsem, že to není můj nápad a je to zkopírované :-) Vložila jsem sem tuhle fotku schválně protože na ní byli hezky vidět špagety před a po uvaření.

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    8. 10. 2011 12:06

    možná s dětma pro zábavu....:-)

  • Anna
    Anna |

    8. 10. 2011 11:14

    Nejen že párky popraskají a vypadá to hrozně, ale ještě navíc jsou to zkopírované fotky z cizího webu, Adélo: to už by ste se měla stydět :-\ navíc to dáváte i na jiné webovky :-X

  • Ladia
    Ladia |

    8. 10. 2011 10:45

    Mě se to teda víc líbí před uvařením :-D :-D :-D Zatím nemám odvahu to vyzkoušet :-[

  • pippiva
    pippiva |

    8. 10. 2011 10:36

    Vypada to legracne, spagety se vari cca 7 minut , ale asi se musi pouzit urcity druh parku-aby nepopraskal, jak pise Monika. :-\

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    8. 10. 2011 10:07

    po uvaření to vypadá asi takto http://www.toprecepty25010.toprecepty.cz/recept/17561-spagetove-vlasatice-s-prelivem/

  • sopko
    sopko |

    5. 10. 2011 11:34

    Co takhle zkusit Spaghetti Express. Ty se vaří jenom 3 minuty.

  • Ladia
    Ladia |

    5. 10. 2011 10:40

    Děkuji, toho jsem si nevšimla :-) Stejně mě vrtá hlavou, jak toho ten dotyčný docílil :-\

  • MJG
    MJG |

    5. 10. 2011 10:29

    Asi by to chtelo nejakou jemnejsi klobasu, aby to slo propichat, ale aby to vydrzelo ten var. 8-)

  • Adina V.
    Adina V. |

    5. 10. 2011 10:27

    Musím se přiznat, že tuhle srandu jsem ještě nezkoušela, ale přišlo mi to jako zajímavý nápad :D Fotky po uvaření jsem právě viděla na internetu a všechno vypadalo vpořádku :-) Fotku můžete vidět i zde, stačí jen rozkliknout profilovou fotku, zobrazí se celá.

  • Ladia
    Ladia |

    5. 10. 2011 09:56

    To je ale pěkná blbost, párky za tu dobu, co budete vařit těstoviny zaručeně popraskají a navíc, když se špagety uvaří, docela nabydou a vypadají docela jinak :-D :-D :-D Zajímalo by mě foto po :-P

  • Monika
    Monika |

    5. 10. 2011 07:20

    Zkoušela jste to? Já jo a všechny párky popraskaly :'( . Uvařila jsem z párků a špaget ... :-$ .

Abecední seznam: