Šlehačková buchta II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Dodinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme cukr, vejce a vanilkový cukr. Přidáme mouku, šlehačku, prášek do pečiva a kakao. Všechno dobře promícháme a upečeme.

Komentáře k receptu

  • Eliška Macajová
    Eliška Macajová |

    16. 3. 2008 21:32

    Také znám, akorát dávám 250 g hl. mouky a 250 g cukru. Používám také jako bábovku, nebo naleju na střední plech a po vychladnutí mírně pokapu rumem-lze i bez rumu, a potřu meruňkovou zavařeninou a posypu strouhanými ořechy. Dobrá změna!

  • Eliška Macajová
    Eliška Macajová |

    16. 3. 2008 21:32

    Také znám, akorát dávám 250 g hl. mouky a 250 g cukru. Používám také jako bábovku, nebo naleju na střední plech a po vychladnutí mírně pokapu rumem-lze i bez rumu, a potřu meruňkovou zavařeninou a posypu strouhanými ořechy. Dobrá změna!

  • Ostružina Lesní
    Ostružina Lesní |

    16. 3. 2008 12:43

    Takhle dělám bábovku, kakaem obarvím jen půl těsta a přidám rozinky nebo kandovanou pomeračovou kůru . Neškodí ani trochu rumu do těstal

Další doporučené recepty: