Skotská vejce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, opepříme a osolíme. Oloupané natvrdo uvařené vejce zabalíme do plátku šunky a pak do řízku. Upevníme párátkem a obalíme v trojobalu (mouka, vejce rozšlehané s mlékem, strouhanka). Vložíme do rozehřátého tuku a smažíme do zlatova.
2
Odložíme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk a vyndáme párátka.
3
Podáváme s vařenými nebo jinak upravenými brambory a obložíme zeleninou.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Mléko Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunka Tuk Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • mina kubikova
    mina kubikova |

    25. 9. 2007 14:40

    vrela vdaka.....aj za recept, aj za ignorovanie mojej pravopisnej neznalosti :o)))))

  • Uzovka
    Uzovka |

    25. 9. 2007 13:19

    Benediktynska vejce: na opeceny toast se da opecena sunka, na to ztracene (posirovane) vejce a to se prelije holandskou omackou.

  • mina kubikova
    mina kubikova |

    24. 9. 2007 15:58

    prosim nevie mi niekto vysvetlit ake su to benediktinske vajcia ?

Abecední seznam: