Semifredo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šlehačku ušleháme společně s celým vejcem, mezitím šleháme žloutky ve vodní lázni, dokud nevznikne jemná pěna. Tu přidáme do ušlehané šlehačky a ještě med. Do formy na biskupský chlebíček vyložíme potravinovou folií a vlijeme hmotu, kterou ještě překryjeme folií. Dáme zmrznout do mrazáku.
2
Před podáváním vyjmeme z formy, lehce polijeme medem a můžeme posypat opraženými piniovými oříšky.

Komentáře k receptu

  • Iva Bednarova
    Iva Bednarova |

    29. 8. 2006 13:52

    ja bych rekla ze tim slehanim ve vodni lazni se ta vejce tepelne upravi

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    28. 8. 2006 11:31

    Takže jsou to vlasrtně samá syrová vejce? Není to nebezpečné? Jak je to se salmonelou????