Rýže na kantonský způsob

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce smícháme se sójovou omáčkou a dobře rozmícháme. Krevety posypeme špetkou koření, polijeme vínem a na kolečka nakrájené cibuli osmahneme. Po 1 minutě přidáme ne kostičky nakrájenou šunku a hrášek. Za stálého míchání přidáme umíchaná vejce a směs spojíme asi dvouminutovým mícháním.
2
Na oleji osmažíme rýži tak, aby se jednotlivá zrnka od sebe oddělovala. Do takto osmažené rýže přidáme ostatní připravené složky a koření, směs ještě dobře prohřejeme, dosolíme (pozor, sójová omáčka je už slaná), přidáme dle chuti chilli koření a hned podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: