Rychlý „guláš“ z lančmítu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks lančmít - konzerva
    • 2
      ks cibule
    • 6
      lžíce kečup
    • mletá paprika dle chuti
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Konzervu lančmítu otevřeme po obou koncích, obsah vytlačíme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme do červena na tuku z konzervy, vmícháme mletou papriku, potom kečup a prohřejeme. Nakonec přidáme zvlášť usmaženou cibulku (někdo dává syrovou), promícháme a minutku ještě dusíme, přisolíme a hned podáváme.
2
Vhodná příloha je slané pečivo nebo vařené brambory a zeleninový salát.
3
Recept z 80. let 20. století.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.