• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Rychlobábovka z domácí pekárny
    Napište svůj komentář k receptu

    Rychlobábovka z domácí pekárny

    autor: Danuše Bednářová
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 10
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rychlobábovka z domácí pekárny
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 0,25
        l šlehačka
      • 3
        ks vejce
      • 1
        hrnek cukr
      • 2
        hrnek polohrubá mouka
      • 0,50
        balíček prášek do pečiva

    Postup přípravy receptu

    1
    Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program DORT pekárny ETA (či CAKE u pekárny VEGA apod.). Po upečení vyklopíme a necháme vychladnout na mřížce. Do těsta můžeme přidat kakao, rozinky, ořechy, můžeme nahradit 1/2 hrnku mouky kokosem atd.
    2
    Velice se osvědčil mletý mák s vanilkovým cukrem a skořicí. Výsledný makovec byl voňavý a krásně vláčný.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Škvarky z domácí pekárny

    Škvarky z domácí pekárny

    Houstičky z domácí pekárny

    Houstičky z domácí pekárny

    Vánočka z domácí pekárny

    Vánočka z domácí pekárny

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Jarka Mastilová
      Jarka Mastilová | 24. 11. 2007 13:34

      Přesto že se mi povedl a chuťvě nebyl špatný,hodnotím za 2.

    • Zuzana Zelinková
      Zuzana Zelinková | 30. 10. 2007 09:22

      těsto je strašně řídké měla jsem strach co s toho vznikne a tak jsem přidala mouku-vysledek nic-moc tuhá cihla

    • Anonym
      Anonym | 28. 4. 2007 11:17

      moc hezky se upeče, přidávám skořici.

    • ranep
      ranep | 22. 4. 2007 22:02

      Vyzkoušela jsem, jcelkem dobrá, ale hlavně oceňuji jednoduchost a dávám za 2. Vyzkouším ještě příště variantu s jablky, třeba bude chutnat ještě víc.

    • Staňa Kulhánková
      Staňa Kulhánková | 18. 3. 2007 15:18

      Věro,pokud nemáte program dort, cake lze tzv improvizovat nejdříve použit prog. těsto,ale jen po dobu než se ingredience důkladně promísí potom vypnout a použít program pečení.Pouze pro recepty s pečícím práškem.

    • Danuše
      Danuše | 18. 1. 2007 14:54

      Je mi to líto, ale neporadím. Já s kynutým těstem z pekárny problémy nemám. Ale zkuste vyzkoušet rady ostatních (nař. u receptu na buchty), ty bývají velice osvědčené.

    • Lola
      Lola | 18. 1. 2007 13:25

      Děkuji paní Danuše. Nemohla byste mi poradit i s recepty na kynuté těsto? Psala jsem komentář k loupáčkům... Nevydařily se mi a nevím proč. Děkuji!

    • Danuše
      Danuše | 18. 1. 2007 12:07

      Byl přidán navíc, zbyla náplň do buchet-:)

    • Lola
      Lola | 18. 1. 2007 08:18

      Ráda bych tento recept zkusila, tak snad se vydaří. Výsledek na fotce vypadá fantasticky. Když je v receptu zmiňovaný ten mák - je jím nahrazená mouka, nebo je to navíc?

    • Anonym
      Anonym | 16. 1. 2007 12:54

      Věrko, program DORT (CAKE) je jen u těch pekáren, které zvládají i pečení moučníků s práškem do pečiva (bez droždí). 'Tento program nemá totiž fázi kynutí.

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 16. 1. 2007 12:23

      Anglicky SWEET

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 16. 1. 2007 11:41

      Věro, podívejte se do návodu k Vaší pekárně, nevím sice, jakou máte, ale mělo by tam být něco jako SLADKÝ, nebo totéž v angličtině ( teď nevím přesně ).

    • Věra
      Věra | 16. 1. 2007 08:31

      Nemám program Dort ani Cake čím mám nahradit?

    • Martin Valový
      Martin Valový | 11. 1. 2007 08:52

      Zkoušeli jste někdo přidat 1-2 jablka krájená na kostičky + trocha skořice a špetka badyánu ? Výsledek překvapí :-)

    • Pavlína Matušková
      Pavlína Matušková | 11. 9. 2006 16:53

      Dala jsem mlete lískové oříšky,kakao a kypřící prášek do perníku a chutnalo to taky skvěle.

    • Pavlína Matušková
      Pavlína Matušková | 11. 8. 2006 09:30

      Tak já vydržím. Děkuju a přeju přijemný víkend.

    • Danuše Bednářová
      Danuše Bednářová | 11. 8. 2006 09:21

      Vydržte do zítřka, dneska se na ně chystám:-) a případně dám vědět. Rozhodně těsto na "kynutý koláč s ovocem" je osvědčené a neuteče.

    • Pavlína Matušková
      Pavlína Matušková | 11. 8. 2006 08:54

      Paní Bednářová,vaše recepty jsou jeden lepší než druhý.Zrovna včera jsem koupila pytlík máku na buchty, ale zkusím tohle. Prosím vás, nemáte někde v šuplíčku recept na klasické kynuté těsto na buchty tak, aby se mi vešlo do pekárny a při kynutí neuteklo?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Pokrmy Domácí pekárna Snídaně Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Karamelové řezy II.

    Karamelové řezy II.

    Rybí salát z králíka

    Rybí salát z králíka

    Mlsná krůta

    Mlsná krůta

    Česneková pomazánka z tvarohu

    Česneková pomazánka z tvarohu

    Americký hamburger z vyzrálého hovězího

    Americký hamburger z vyzrálého…

    Plněné vepřové plátky

    Plněné vepřové plátky

    Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

    Česnekovo-houbové maso zapečené s…

    Květákové řízky

    Květákové řízky

    Jahodové lívanečky II.

    Jahodové lívanečky II.

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    40
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    37
    Míša řezy
    Míša řezy
    37
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    36
    Palačinky
    Palačinky
    34
    Mechový dort s mascarpone
    Mechový dort s mascarpone

    Zajímavé články

    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz 5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Reflex.cz Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    • Recepty.cz
    • Rychlobábovka z domácí pekárny
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí