Rychlí utopenci II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg buřty
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce ocet
    • 4
      lžíce olej
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      lžíce worcestrová omáčka
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 8
      lžíce voda
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli
    • paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
½ kg kabanosu nebo buřtů a 4 cibule nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenice, asi tak do poloviny a zalijeme horkým lákem a dorovnáme zbytkem uzeniny a cibule.
2
LÁK:
3
4 lžíce octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce worcesteru, 4 lžíce kečupu povaříme na mírném ohni s 8 lžícemi vody, přidáme podle chuti sůl, pepř, chilli a papriku. Vaříme tak dlouho až vznikne hladká hmota.
4
Jakmile utopenci vychladnou, mohou se podávat s chlebem.
5
V chladu uzavřené vydrží až 1 měsíc!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.