Rybokuře v bramboráku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sojová omáčka
    • kuřecí prsa
    • brambory
    • bílé víno
    • rybí file
    • tymián
    • koření na bramborák
    • vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, rybí filé na drobné kousky. Osolíme, okořeníme a orestujeme na oleji. Přidáme sójovou omáčku, podlijeme bílým vínem a dusíme.
2
Mezitím si připravíme bramborové placky klasickým způsobem.
3
Hotové placky položíme na talíř, naplníme směsí masa a přeložíme. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.