Rybí guláš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jita S.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • 1
      hrst paprika - sladká
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      lžička mouka
    • 6
      lžička olej na guláš a na zápražku
    • 0,5
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V podstatě postupujeme jako u jakéhokoliv guláše. Filety si nakrájíme na menší kousky. Na oleji opražíme cibulku do zlatova. Dáme filety chvilku smažíme sůl, papriku, pepř. Chvilku osmažíme a zalijeme vodou. Necháme vařit a mezitím se uděláme zápražku. Na oleji osmažíme mouku na jíšku a po zavaříme do guláše. Osobně nedávám ani mléko ani smetanu na zjemnění, ale komu nevadí zvláštní kombinace - ryba vs. smetana klidně ať zjemní.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Mouka Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: