Rybí filé v pivním těstě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g filé z tresky
    • 2
      ks vejce
    • 120
      g hladká mouka
    • sůl
    • 4
      lžíce pivo
    • 200
      g rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme, lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé nakrájíme na slabší plátky, namáčíme v těstě a smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo salátem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • kuzman
    kuzman |

    27. 7. 2005 21:48

    nevyrazny recept :-( > 3 <