Rybí filé v kyselém nálevu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, opaprikujeme a obalíme jen ve vejcích a strouhance. Osmažíme a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na kolečka.
2
Vychladlé řízky skládáme do láhve a prokládáme pokrájenou cibulí. Každou vrstvu opepříme. Nakonec prolijeme uvařeným vychladlým nálevem.
3
Necháme asi 3 dny uležet.
4
Podáváme s chlebem jako utopence a zdobíme červenou paprikou a okurkou, můžeme posypat petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: