Rybářská pochoutka v alobalu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek rybí file
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička bazalka
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Alobal potřeme rozpuštěným máslem, na každý čtverec položíme plátek filé, osolíme, posypeme nakrájenou cibulí, česnekem a sušenou bazalkou. Pokapeme máslem a alobal dobře uzavřeme. Pečeme v troubě 30 minut.
2
Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz |

    12. 11. 2010 10:27

    Děkuji za komentář, hned to opravíme. Hezký den. :-)

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 11. 2010 10:05

    ...chyba v názvu :-(