Ruský masový salát

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vařené maso hovězí, telecí, vepřové nebo skopové
    • 250
      g brambory vařené ve slupce
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 4
      ks vařená vejce
    • 1
      plechovka krabí maso
    • 4
      lžíce dressing pikantní - dle chuti
    • 200
      ml majonéza smíchaná se smetanou
    • hlávkový salát několik listů na ozdobu
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, oloupané brambory, okurky a tři vejce nakrájíme na kostičky, osolíme a smícháme s majonézou a dresinkem. Salát přesypeme na mísu a ozdobíme kousky masa, které jsme dali stranou, kolečky nebo čtvrtkami vejce, krabím masem a listy hlávkového salátu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.