Roláda ze Sunarky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přísady smícháme v misce, vypracujeme těsto a na pocukrovaném alobalu válíme asi 5 mm tlustou placku, na kterou naneseme 3-4 mm vrstvu nádivky. Pomocí alobalu zavineme roládu, kterou pak rozkrájíme na tenké plátky. Roláda zabalaná v alobalu vydrží v chladničce až 3 týdny.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Máslo Moučkový cukr Sunarka Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • svišť
    svišť |

    27. 10. 2010 11:51

    Roláda je výborná, díky za recept.

  • Majka
    Majka |

    9. 12. 2006 21:56

    dělám už to léta, výborné, dávám 1

Abecední seznam: