Bezinková šťáva II.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do 4 litrové sklenice nalijeme nepřevařenou vodu, přidáme cukr a kyselinu citronovou, zamícháme a přidáme květy. Sklenici přikryjeme a necháme 4-5 dní na slunci. Poté přecedíme, vychladíme a konzumujeme. Šťáva má příjemnou chuť.
Zařazení: Nápoje Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý bez Cukr krystal Kyselina citronová Voda

Komentáře k receptu

  • Amy
    Amy |

    3. 7. 2014 15:20

    Liba : Souhlasím !!! ;-) :-) :-\

  • Liba
    Liba |

    22. 4. 2011 13:41

    říká se - před heřmánkem smekni a před bezinkou klekni ! Je to nejlepší bylina !