Rizoto s vepřovkou

moje hodnocení:

3,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme podle návodu. Mezitím na pánvi s minimem oleje osmahneme na proužky nakrájenou cibuli, přidáme vepřovou konzervu a na mírném plameni společně smažíme. Dobře vyberte konzervu, ať má co největší podíl masa (min. 80% hmotnosti), jinak je místo kousků masa mastná kaše.
2
Když maso začne růžovět, přidáme mraženou zeleninu, ochutíme pepřem a dále smažíme tak deset minut. Připravenou směs smícháme s rýží a na kostičky nakrájenou paprikou.
3
Na talíři posypeme stouhaným sýrem a podáváme s kyselou okurčičkou nabo čalamádou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jane
    Jane |

    13. 7. 2015 17:28

    co by za to deti v africe dali.. Samou roztrzenosti nevi co by do ty huby dali ... :-X

  • Lucie
    Lucie |

    7. 8. 2012 12:50

    je to ryclý a výborný jílo za pár kaček :-))

  • Ivana Auffahrtova
    Ivana Auffahrtova |

    12. 8. 2009 18:09

    Proč by se to nedalo jíst? Není tam přece nic špatného.

  • Hameé Babice
    Hameé Babice |

    12. 8. 2009 16:13

    Taky se divím a ještě to nazvat rizoto

  • Anonym
    Anonym |

    15. 8. 2007 21:57

    Brrrrrrrrrrrrrrr - jak to vůbec můžete jíst ?

  • Dáša Hůlová
    Dáša Hůlová |

    15. 8. 2007 19:57

    Já dávám ještě 1lžičku mleté papriky,jinak je to dobrý!

  • markitka
    markitka |

    10. 8. 2007 07:06

    dobrý den, rovněž dělám, ale s tím rozdílem, že používám zavařenou zeleninu mrkev-hrášek, která se dá běžně koupit a tuto zeleninu nejdříve podusím na cibulce a pak přidám maso z konzervy,dobré jídlo za půlhodinku :-)

Abecední seznam: