Rib eye steak se sušenými rajčaty

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg vysoký roštěnec (rib eye steak)
    • 1,5
      lžíce olivový olej (1-2 lžíce)
    • 2
      stroužek česnek
    • tymián nebo rozmarýn
    • 0,5
      lžička pepř celý
    • 1
      balíček polníček
    • 3
      lžíce sušená rajčata
    • 200
      g žampiony
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájejte přes vlákno na čtyři stejně velké steaky. Každý pokapejte olejem, potřete utřeným česnekem, přidejte tymián nebo rozmarýn a drcený zelený pepř.
2
Nechte několik hodin odležet.
3
Steaky grilujte z každé strany 3–4 minuty. Pak osolte. Polníček promíchejte s krájenými sušenými rajčaty. Žampiony orestujte, ochuťte solí a pepřem a přidejte k salátu.
4
//**NÁŠ TIP:** Ochucené steaky můžete připravit také v SousVide, a to 70 minut na 56 °C. Pak krátce ogrilujte. //

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.