Řeřichová polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jeryje

Suroviny

Vložit do nákupu
    • máslo
    • hladká mouka
    • masox
    • řeřicha
    • rohlík
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle osmahneme mouku(uděláme jíšku), poté přídáme 0,5 litru vody a kostku masoxu. Přivedeme k varu, minutu povaříme a přidáme čerstvou, nasekanou řeřichu (1 hrst, klidně i více, dle chuti). Dále už nevaříme, pouze necháme přejít varem.
2
Mezitím si na pánvy osmahneme na malé kostičky nakrájený rohlík. Těsně před podáváním přidáme do talíře několik polévkových lžic smažených "houstiček".

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.