Radicchiový hroznový salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks radicchio červená čekanka
    • 300
      g hroznové víno bez jader
    • 1
      ks červená cibule
    • 400
      g ementál
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 50
      g vlašské jádra
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      lžíce med
    • 6
      lžíce balzamikový ocet
    • 4
      lžíce řepkový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Radicchio očistíme, omyjeme, osušíme, natrháme na sousta. Vinné hrozny omyjeme, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, ementál nakrájíme na nudličky, tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle, vlašská jádra nahrubo posekáme, v míse promícháme připravené přísady.
2
Smícháme sůl, pepř, hořčici, med a ocet, nakonec zašleháme olej, zálivkou pokapeme salát, promícháme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: