Pytlácká pečeně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Di

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky slaniny vrstvíme střídavě s plátky sýra na čtverce alobalu. Slaninu potíráme rozetřeným česnekem, sýr posypeme paprikou. Spodní a vrchní vrstvu tvoří slanina. Balíčky alobalu uzavřeme a dáme na rošt do trouby (případně do pekáče s trochou vody). Pečeme tak dlouho, až se sýr roztaví (poznáme pohmatem). Podáváme v rozevřeném alobalu nebo jídlo opatrně přesuneme na talíř.
2
Přílohou je chléb.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Mletá paprika Tvrdý sýr

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: