Pstruh v papilotě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruhy omyjeme, osolíme a pokapeme ze všech stran limetkou. Dovnitř přidáme prolisovaný česnek, máslo, bazalku a oregáno/tymián.
2
Připravíme si pečící papír vymazaný máslem. Pstruha do něho zabalíme, každého zvlášť. Poté pečeme v troubě na 180°C a 45 minut.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Limetka Máslo Pečící papír Pstruh Snítka tymiánu Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: