Pstruh po Jesenicku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • šunkový salám
    • jogurt
    • citronová šťáva
    • sůl
    • olej
    • mouka
    • anglická slanina
    • smetana 12%
    • provensálské koření
    • koření na ryby
    • moučkový cukr
    • okurka salátová
    • ryba vykostěné pstruhové půlky
    • bílé víno
    • paprika sladká sušená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěné půlky pstruha posypeme kořenim na ryby, provensálským kořením, pokapeme citronovou šťávou, bílým vínem a necháme odležet 10 minut. Potom přidáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu a zamotáme do závitku, spíchneme párátkem a lehce orestujeme na oleji. Poté dáme zapéct do trouby na 7 minut.
2
Mezitím připravíme omačku: lehce orestujeme šunkový salám pokrájený na nudličky, pak přidáme trochu salátové okurky nakrájené na nudličky, to vše zalijeme jogurtem smíchaným se smetanou a dochutíme paprikou, solí, citronovou šťávou a nakonec přidáme bílé víno. Tuto omáčku přeléváme přes hotové závitky. Vhodná příloha bramborové plátky s cibulkou a majoránkou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.