Pomerančový losos s medovou krustou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: nikysek_R

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a necháme odležet. Na rozpáleném pleji ho zprudka opečeme. Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, rozložíme je do pekáčku a opečeného lososa na ně položíme. Z druhého pomeranče nastrouháme kůru a vymačkáme z něj šťávu. Na lososa nalijeme pomerančovou šťávu, potřeme medem, posypeme nastrouhanou kůrou a nahoru dáme plátek másla. Dáme na 10 minut zapéct.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Filé z lososa Máslo Med Olej Pepř mletý Pomeranč Sůl

Komentáře k receptu

  • Jana K.
    Jana K. |

    19. 3. 2012 09:59

    Nic extra....

Poslední navštívené:

Abecední seznam: