Pomazánka ala Gazpacho

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli, česnek, okurky a anglickou slaninu umelu na masovém strojky, přidám kečup, papriku, olej, hořčici a kečup. Vše důkladně zamíchám. V uzavřené sklenici vydrží až týden.
2
Mažu na veku, rohlíky. Hodí se k vínu i pivu.

Komentáře k receptu

  • deny67
    deny67 |

    13. 1. 2012 22:41

    Znám velmi dobře,dělám jí na větší akce a všichni se jen olizujou :-)

  • zujali
    zujali |

    22. 7. 2011 14:00

    tuto pomazánku znám. Je topřesně můj recept.

Abecední seznam: