Plněný patison s telecím masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme, opepříme, okořeníme provensálskými bylinkami a smícháme s osmaženou cibulkou. Patisonu odkrojíme vršek, vydlabeme dužinu, nakrájíme na drobno a podusíme ji na oleji. Vmícháme dužinu do masa (můžeme si část nechat stranou pro jinou úpravu). Vnitřek patisonu vysypeme solí, pokapeme olivovým olejem a vyplníme mletým masem. Podlijeme a dáme péct do trouby.
2
V druhé polovině pečení podlijeme bílým vínem, do kterého nasypeme provensálské bylinky.
3
Podáváme s brambory a dobrým suchým bílým vínem.

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Li
    Jaroslava Li |

    16. 2. 2007 11:59

    Paní Hano, jak dlouho a při jaké teplotě plněný patizon pečete?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: