Pizza těsto II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: teleminar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Veškeré ingredience zpracujeme v těsto (nejlépe v hnětači na těsto - cca 15-20 minut).Poté vyjmeme a necháme cca 5 minut odpočinout. Následně vytvoříme 6 kusů bochánků cca 250 g/ks. Položíme na podložku v dostatečné vzdálenosti od sebe a necháme vykynout asi 40 minut, až se bochánky 1x zvětší. Na polohrubou moukou podmoučené podložce vytáhneme překládáním rukou a současným natahováním na kulatý tvar korpusu. Pečeme dozlatova cca 200 °C 10-15 minut.
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Droždí Hladká mouka Moučkový cukr Olej Oregáno Sůl Vejce Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: