• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Pivní chléb
    Napište svůj komentář k receptu

    Pivní chléb

    autor: MishaAtherton
    0.0
    moje hodnoceni
    1.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: 75 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pivní chléb
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 3
        hrnek hladká mouka
      • 3
        lžička prášek do pečiva
      • 1
        lžička sůl
      • 0,25
        hrnek cukr
      • 1
        plechovka pivo
      • 0,50
        hrnek máslo rozpuštěné

    Postup přípravy receptu

    1
    Všechny suché ingredience smícháme s pivem. Když máme hotové těsto, dáme do vhodného vymaštěného pekáčku. Přesto přelijeme rozpuštěné máslo.
    2
    Troubu rozehřejeme na 190°C a pečeme alespoň jednu hodinu.
    3
    Dáme vychladit tak na 15 min. a můžeme podávat.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Pivní chléb s cibulkou

    Pivní chléb s cibulkou

    Pivní sýr

    Pivní sýr

    Pivní závin

    Pivní závin

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Michaela Atherton
      Michaela Atherton | 5. 5. 2006 15:12

      My kupujeme zasadne 0.5l ... ne kvuli vareni, ale muj manzilek si rad par da:o]

    • Katerina
      Katerina | 4. 5. 2006 23:34

      Plechovka piva jak velka - ceska 0,5l, nebo zahranicni 12oz = cca 350ml?

    • Michaela Atherton
      Michaela Atherton | 28. 4. 2006 14:45

      V tomto receptu slo opravu o Farenheity. Tento chleb dela dle tohoto receptu ma svagrova a vzdy chutna skvele... at rikate co chcete...

    • Yveta
      Yveta | 28. 4. 2006 06:27

      Prosim, nevim jak vy, ale 1/4 hrnku cukru? Anonyme, nevim, ale Tvuj prispevek me primnul k tomu, abych se ozvala. Snal 1 cajova lzicka cukru a navic ja pecu take chleb, kde davam vetsinu tekutiny piva, ale pouzivam instantni drozdi misto prasku do peciva a nepouzivam maslo. Je to mozna dobry receptik na chleba, ale nemam odvahu se do nej pustit. Neco mi tam chybi a bohuzel nevim, jak by se moje chleb.pekarnicka tvarila.

    • Ludmila Chromá
      Ludmila Chromá | 27. 4. 2006 13:48

      No, ono asi jde o Farenheity, ne o stupně Celsia. Až to někdo zkusíte, dejte vědět, zdá se mi to (na chleba) nějak jednoduché...

    • Jana P.
      Jana P. | 27. 4. 2006 12:49

      Na které troubě jde nastavit 375 stupňů?

    • Anonym
      Anonym | 27. 4. 2006 11:07

      Mouku hladkou? 1/4 hrnku cukru - nebude to moc sladké?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Slané pečení
    Pokrmy Pečivo Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Pivo Prášek do pečiva Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zapečený lilek s parmezánem

    Zapečený lilek s parmezánem

    Jablečná buchta II.

    Jablečná buchta II.

    Brokolicový krém

    Brokolicový krém

    Potahovací hmota

    Potahovací hmota

    Pribináček

    Pribináček

    Pikantní bramborový guláš

    Pikantní bramborový guláš

    Grilovaný hermelín s červenou řepou

    Grilovaný hermelín s červenou řepou

    Vepřová pečeně s houskovými knedlíky a zelím

    Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…

    Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

    Dukátové buchtičky z remosky s…

    Doporučujeme

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    36
    Palačinky
    Palačinky
    29
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    28
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    28
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    28
    České buchty
    České buchty

    Zajímavé články

    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…

    Sledujte nás

    AHA.cz  To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    AHA.cz Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    AHA.cz Deník Aha! 23.1.2021

    Deník Aha! 23.1.2021

    Dáma.cz 6 znamení zvěrokruhu, která dokáží číst energii a auru druhých. Patříte mezi ně?

    6 znamení zvěrokruhu, která dokáží číst energii a auru druhých. Patříte mezi ně?

    Dáma.cz Zmizely z obrazovek i stříbrného plátna: Pamatujete si ještě tyto herečky?

    Zmizely z obrazovek i stříbrného plátna: Pamatujete si ještě tyto herečky?

    Ženy.cz Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Maminka.cz Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    Co všechno musí zvládnout lékařka v porodnici za jedinou směnu? Podívejte se!

    Reflex.cz Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Háčkované hračky: Inspirujte se, jaké krásné kousky můžete dětem vyrobit

    Háčkované hračky: Inspirujte se, jaké krásné kousky můžete dětem vyrobit

    • Recepty.cz
    • Pivní chléb
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí