Pikantní vepřové maso s ovocem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájime na malé řízečky (medajlonky), naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem. Pálivé papričky nasekáme na malé kousky a promícháme se sojovou a worchestrovou omáčkou. Připravenou směsí zalijeme maso a necháme odležet v chladničce. Před přípravou maso osušíme a opečeme v rozehřátem tuku z obou stran. Je-li maso tužší, podlijeme je horkou vodou a udusíme do měkka.
2
Podáváme proložené různým kompotovaným ovocem. Takto proložené maso můžeme navršit do pyramidy a spojit jehlou. Podáváme s bramborovou kaší nebo s rýži s rozinkami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: