Pikantní plátky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vepřové maso výborná je krkovička
    • 4
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžíce majoránka
    • 4
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžička kari
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1,5
      lžička solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na platky a naklepeme. Do rozšlehaných vajec přidáme sůl,koření,solamyl,utřený česnek, zamícháme. Směsí polijeme maso a necháme 24 hodin uležet v chladu.
2
Poté smažíme v rozpáleném tuku.
3
Příloha ,rýže,hranolky vhodný je brambor s oblohou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    27. 2. 2011 19:20

    Masíčko bylo velmi dobře ochucené a šťavnaté. Určitě budu tuto úpravu opakovat. Vřele doporučuji.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: