Perník od Camm

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: camm

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hladká mouka
    • 300
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička skořice
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do perníku
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce rybízový džem
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 0,5
      l mléko
    • ořechy mleté
    • čokoládová poleva
    • bílá čokoládová poleva
    • kokos
    • mandlové lupínky - loupané

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme šlehačem, vylejeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi hodinu. Po vychladnutí polejeme čoko polevou, ozdobíme bílou polevou a posypeme půlku mandlemi a půlku kokosem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ivca
    ivca |

    4. 1. 2017 13:33

    Nejlepší recept? Řídila jsem se přesným postupem a vyšla mi gygla ktera nesla ani rozetrit po plechu a po upečení byla jeste v horsim stavu

  • vrbaska
    vrbaska |

    22. 10. 2015 21:33

    Je výbornýýýýýýýý!!! :-*

  • Terka
    Terka |

    21. 11. 2014 21:07

    Jiný už nepeču, leta! :) <3

  • Bzučka
    Bzučka |

    3. 4. 2013 18:31

    Tak jsem tam prdla 300g cukru a pak jsem si přečetla komentáře =-O Teď se peče.Doufám, že z toho nedostaneme cukrovku.Budu muset udělat nějakou citronovou polevu, abych tu sladkost trochu vyrovnala.Jinak doufám,že si pochutnáme. :-))

  • Jenna
    Jenna |

    21. 4. 2011 18:40

    Pekla jsem dneska a dala jsem tam teda těch 180 g cukru, jak jsem tu četla. Bylo to akorát :-) Musím říct, že lepší perník jsem nejedla!! ;-) Úžasné, jiný už péct nebudu, dokonalost! <3 Moc děkuji za tento recept! :-)

  • Jitka Hotová
    Jitka Hotová |

    6. 1. 2009 20:15

    S pár obměnama jí mám v troubě. Za chvilku bude hotová. Vlastně jako já (hihi)

  • Kamila Kleskeňová
    Kamila Kleskeňová |

    1. 3. 2008 14:16

    ano, priste dam taky urcite mene cukru, 200g vystaci, poleva byva sladka dost.

  • Pavlína Matušková
    Pavlína Matušková |

    26. 2. 2008 09:21

    Já už jsem ho pekla a je to ten nejlepší perník, co jsem kdy pekla. Jiný recept už hledat nebudu. Fakt výborný. Akorát mi přišlo, že je tam moc cukru a ještě med a marmeláda, tak jsem dala jen 180g a bohatě to stačilo.

  • Jana Kreuzová
    Jana Kreuzová |

    23. 2. 2008 21:24

    Začala jsem hledat inspiraci na nedělní moučník.Zítra určitě vyzkouším.

Abecední seznam: