Pepřová omáčka ke steakům - teplá

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce pepř celý
    • 50
      g máslo
    • 3
      dl vývar
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      dl smetana
    • sůl
    • 2
      špetka provensálské koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zasmažíme máslo, mouku a pepř, přidáme další suroviny a provaříme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Boss
    Boss |

    24. 8. 2016 11:39

    Jasne naserte tam mouku. Dejte si mouku taky do caje a prisypte ji do kazdeho jidla O:-)

  • karibic
    karibic |

    22. 1. 2016 21:00

    chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok

  • karibic
    karibic |

    22. 1. 2016 21:00

    chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok

  • prahly
    prahly |

    21. 4. 2014 12:23

    ja seru na polrajcha :-D

  • Ondra
    Ondra |

    3. 12. 2013 18:52

    a přidal jeste nivu a bez mouky a jen zeleny pepr a bylo to skvele......

  • Slečna N
    Slečna N |

    4. 11. 2013 20:12

    seš nějaká chytrýá ;-)

  • mr X
    mr X |

    9. 1. 2013 17:32

    AA pan se vcera dival a dela chytraka :D

  • Tom
    Tom |

    8. 1. 2013 22:48

    Je důležité použít pepř zelený a nebo růžový, v žádném případě černý pepř a jesže k tomu mletý !!! :'( TO by vás Polreich hnal !! :D

  • Rosta
    Rosta |

    2. 12. 2012 22:30

    Omacka ok az na mouku..pokud delate se zeleneho pepre nechte ji peprovou a vynechejte ostatni koreni.Postupnou redukci omacka zhoustne.Vynikajici na rostbif ci stejk.

  • sjuzana
    sjuzana |

    24. 11. 2012 17:06

    vynikajici omacka, take jsem dala zeleny nakladany pepr a 2 lzice mouky.

  • Nasky
    Nasky |

    15. 4. 2012 12:59

    Výborný, v jednoduchosti je krása. Já jsem teda použil nakládaný zelený pepř a mouky jsem dal jen 2 lžíce, ale výsledek byl super. :-*

  • Mladounka
    Mladounka |

    17. 1. 2012 16:19

    Za 1.

  • Dan
    Dan |

    24. 10. 2011 10:34

    Pepř Vám změkne tak, že ho namočíte. Doporučuji ho namočit na 24 h do koňaku.

  • Moooni
    Moooni |

    3. 8. 2011 15:56

    vyborny recept, doporucuji!!! :-[

  • kubi
    kubi |

    29. 5. 2011 11:52

    musis si koupit sterilovany pepr a pak neni problem

  • erik
    erik |

    23. 4. 2011 10:03

    já nevím jo ale podlemě pepř nezměkne nikdy...

  • myška
    myška |

    31. 3. 2011 13:20

    luxusní dobrůtka :-P

  • kace
    kace |

    29. 3. 2011 15:04

    musíte to tam nechat déle povařit ;)

  • rizecka
    rizecka |

    28. 3. 2011 20:34

    To by mě taky zajímalo,nedá se to tak už koupit?

  • Marty
    Marty |

    19. 3. 2011 13:28

    Jak docilit toho at jsou ty kulicky pepre mekke?

  • Moni
    Moni |

    1. 3. 2011 22:44

    Super, diky :)

  • Poschtak
    Poschtak |

    30. 1. 2011 21:04

    Když budu potřebovat něco vydávit, vim kam sáhnout...

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz |

    24. 1. 2011 11:32

    Dobrý den, jednotku jsem již opravil. Děkuji za upozornění. ;-)

  • mommy
    mommy |

    22. 1. 2011 17:50

    co si mám představit za jednotky? 3vývar

  • Václav
    Václav |

    30. 12. 2010 13:44

    Tato pepřová omáčka vynikajíci,vylepšil jsem to lžící froncouzkou hořčicí. Prostě super!

  • kuchtík
    kuchtík |

    19. 12. 2010 12:39

    máte to dobrý :P

  • Di
    Di |

    13. 12. 2006 06:19

    Ať žijí gentlemani!

  • Karel Novák
    Karel Novák |

    12. 12. 2006 19:14

    Právě jdu vyzkoušet tu omáčku, ale jestli to nebude dobrý,tak Hance nadám.