Pantůček

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 5
      ks pepř celý
    • 25
      stroužek česnek
    • 5
      ks bobkový list
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 3
      lžíce worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček, pepř, 10 stroužků česneku, bobkové listy vaříme asi hodinu. Mezitím připravíme marinádu - 15 stroužků česneku utřeme se solí, přidáme kari, pepř, papriku, grilovací koření, worchester. Ještě teplý bůček potřeme marinádou a hned zabalíme do alobalu. Po vychladnutí dáme do lednice a necháme asi 6 dní uležet. Krájíme na plátky.

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    11. 1. 2006 22:27

    Je to fajn recept, ale už je tu popáté - předtím jako Bůček židovský, ostrý, pikantní a nakládaný. Možná by bylo jednoduší než se začně psát recept, zkusit pomocí hledáčku zjistit, zda tu už recept není. Čtenáři pak nemusí procházet zbytečně mnoho receptů, pokud hledají například přípravu bůčku.

  • DK
    DK |

    11. 1. 2006 16:07

    opravte prosím název na pantůček

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    11. 1. 2006 13:55

    Znám pod názvem Pantůček.