Pálivé hotdogy

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 12 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 12
      ks bageta malá
    • 80
      g máslo rozpuštěné
    • 6
      ks jarní cibulka najemno pokrájená (nebo šalotka)
    • 1
      hrst bylinky (např. tymián, pažitka, hladkolistá petrželka)
    • 12
      ks grilovací klobásky
    • 95
      g dijonská hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bagety podélně rozkrojte (ale nedokrojte), vydlabejte střídku a vnitřek pokapejte máslem a posypte cibulkou a bylinkami.
2
Ogrilujte nebo osmažte klobásky na středním ohni asi 5 minut a vložte je do připravené bagety. Zabalte je do kuchyňské fólie a zamrazte.
3
Těsně předtím, než je budete podávat, je vložte na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C. Podávejte je ozdobené pikantní dijonskou hořčicí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • KaRa
    KaRa |

    11. 11. 2012 22:45

    Nemraženo, ihned snědeno...:)Dobré...