Otrubový chléb s medem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: monciatko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme otruby, hrozinky, olej, med a podmáslí. Necháme odležet až se tekutiny vsáknou. Přidáme vejce a důkladně promícháme. Postupně přimícháme mouku, sodu, sůl a skořici. Lehce vymícháme do těsta.
2
Pečeme ve vymazané a vysypané formě při 170 °C 45 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    23. 6. 2012 13:09

    Určitě se nejedná o chleba, je to sladká buchta chutí podobná perníku nebo biskupskému chlebíčku. Trošku sušší, ale ze zdravých surovin. Nebyla špatná.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: