Osmažená Italská jablka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme jablka. Vyjmeme jadřinec a nakrájíme je na silnejší plátky. Uložíme je na talíř a posypeme cukrem.
2
Zpěníme vejce s cukrem, pak přidáme mouku a sůl. Můžeme dát míň soli a trochu cukru i do těsta. Přidáme trochu mléka, aby těsto bylo víc tekuté.
3
Plátky jablka pak lžící vkládáme do těsta a obalené je vkládáme do pánve s hodně rozpáleným olejem a smažíme. Po smažení je položíme na talíř s ubrouskem, aby nasákl zbytek oleje, posypeme moučkovým cukrem a za tepla podáváme.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Mléko Moučkový cukr Mouka Olej Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: