Oskarky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg kuřecí maso prsa
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • rostlinný olej
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí nebo krůtí prsa si nakrájíme na kostičky do mísy, přidáme rozšlehaná vejce, nakrájenou cibuli na kolečka, solamyl a sojovku. Zakryjeme a necháme (nejlépe do druhého dne - nebo alespoň několik hodin) odležet v lednici.
2
Až je směs řádně odleželá, tak si rozehřejeme olej na pánvi a směs lžící klademe na pánvičku (velikost asi jako malé bramboráčky). Opečeme z obou stran na mírném ohni, aby maso bylo propečené. Podáváme s bramborovou kaší (brambory, máslo, mléko) na kterou nastrouháme nivu podle chuti.

Komentáře k receptu

  • Marcela
    Marcela |

    24. 11. 2005 21:27

    Moc dobré, ale místo sójovky používám worchester.