Olivový chléb II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 75 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si kvásek - z droždí a cukru rozetřeme pastu, kterou zalijeme vlažnou vodou, přisypeme mouku a všechny ostatní ingredience olivový olej, sůl, pepř, celé olivy, popřípadě bylinky. Důkladně promísíme a necháme 10-20 minut kynout
2
Vypracujeme bochník, který dáme na vymazaný plech péci na cca 30-45 minut do vyhřáté trouby na 180°C (délka pečení záleží na typu trouby). Propečení těsta kontrolujeme klasicky zapíchnutím špejle do středu bochníku když se na špejli nic nelepí, je hotovo.
3
Chléb necháme vychladnout a teprve potom krájíme

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: