Ocet z růží

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l bílý vinný ocet
    • 3
      hrst lístky růže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Můžete-li si vybrat druh růže, sáhněte po tom nejvoňavějším. Květy propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Vložte je do nádoby a zalijte octem.
2
Asi za 3 až 4 týdny můžete ocet přefi ltrovat do sklenic.
3
Náš TIP: Růže se macerují také se snítkami levandule. Růžový ocet je delikatesa, která se hodí do lehkých ovocných a zeleninových salátů či na dezerty.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Lístky růže

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: