Nejjednodušší panenka

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová panenka
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou panenku nakrájíme na plátečky, jemně naklepeme, osolíme. Z jedné strany opepříme a potřeme hořčicí. Dáme nejdřív nenamazanou stranou zprudka opéci, pak otočíme a dorestujeme.
2
Je to hotovo za 5 minutek a šťáva z pod masa s hořčicí výborně chutná s rozmačkanými bramborami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lucie Benešová
    Lucie Benešová |

    18. 11. 2012 10:27

    velmi rychle dobre doporučuji ;-)

  • Lucie Komárková
    Lucie Komárková |

    11. 4. 2009 21:19

    naprosto skvele... vsem doporucuji..

  • Aneta Nosková
    Aneta Nosková |

    9. 8. 2008 18:40

    Doporučuji těm kdo mají radši maso narůžovělé a šťavnaté dělat panenku pouze 3 minuty, 5 minut už je dost. Další vylepšení může být ve formě sýra navrch, jinak velmi chutné.

  • Klara Kholova
    Klara Kholova |

    28. 1. 2007 15:48

    právě toto dílko jím a je to moc dobré a rychlé!