Vepřovou panenku nakrájíme na plátečky, jemně naklepeme, osolíme. Z jedné strany opepříme a potřeme hořčicí. Dáme nejdřív nenamazanou stranou zprudka opéci, pak otočíme a dorestujeme.
2
Je to hotovo za 5 minutek a šťáva z pod masa s hořčicí výborně chutná s rozmačkanými bramborami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie Benešová
|18. 11. 2012 10:27
velmi rychle dobre doporučuji ;-)
Lucie Komárková
|11. 4. 2009 21:19
naprosto skvele... vsem doporucuji..
Aneta Nosková
|9. 8. 2008 18:40
Doporučuji těm kdo mají radši maso narůžovělé a šťavnaté dělat panenku pouze 3 minuty, 5 minut už je dost. Další vylepšení může být ve formě sýra navrch, jinak velmi chutné.