Nákyp z kyselého zelí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 75 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g kysané zelí
    • 250
      g brambory
    • 300
      g rajčata
    • cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • smetana zahuštěná
    • majoránka
    • 100
      g ementál
    • 75
      g kešu oříšky
    • 2
      kg vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • muškátový oříšek
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí pokrájíme, dáme do mísy, brambory nastrouháme a smícháme se zelím. Rajčata oloupeme, nakrájíme na kostičky, cibuli, majoránku a česnek jemně nasekáme, sýr nastrouháme a oříšky umeleme.
2
Všechny připravené přísady zamícháme do brambor, přimícháme smetanu, vejce, osolíme, opepříme, důkladně okořeníme muškátem, promícháme.
3
Směs naplníme do vymaštěné formy a na uhlazený povrch rozdělíme kousky másla. Formu položíme na spodní lištu studené trouby a rozehřejeme na 200°C, pečeme 45 min.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.