MRKVOVA POLEVKA VI.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkev jemně nastrouháme a společně s hráškem podusíme na 10 g másla. Ze zbytku másla uděláme s moukou světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem a vaříme 5 minut. Potom přidáme podušenou mrkev s hráškem a necháme přejít varem. Před koncem přidáme smetanu rozmíchanou se žloutkem, dosolíme a dochutíme vegetou nebo masoxem. Na talíři zdobíme sekanou petrželkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hrášek Máslo Mrkev Smetana Sůl Vegeta Vývar Žloutek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: